İlker Korkmaz Uzun Dönem Dil Okulu

İrlanda’da uzun dönem dil okuluna gelen öğrencimiz İlker Korkmaz’ın İrlanda macerası nasıl geçti, İrlanda’da neler yaşadı ve daha fazlası için yazımızı okumaya devam edin.

İrlanda’yı Nasıl Buldum?

Eğlence hayatı, insanı içine çeken doğası ve hatta bazen bu kadar da samimi olamaz dedirtecek seviyede arkadaş canlısı insanları ile birçok farklı kültürü içinde barındıran İrlanda’da uzun dönem dil okuluna geldim. Dil okulu olarak Delfin’i tercih ettim. Okulumun şehir merkezinde olması ve imkanlarının güzel olması benim için büyük bir avantajdı. Öğretmenlerimizin dersi eğlenceli anlatması da dersleri daha verimli hale getirdi.

 

İrlanda’da Aile Yanı Konaklama

İrlanda’daya gelmeden önce aile yanı konaklama aklımdaydı. Dublin’e geldiğimde de aile yanı konaklamayı tercih ettim. Kaldığım yerin konumu benim için çok iyiydi. Ailemin hem İngilizce’mi geliştirmek açısından büyük yardımları oldu hem de uyum sürecimin daha hızlı gerçekleşmesi için bana büyük artı kattılar.

Doğal Güzellikleriyle İrlanda

Videolardan ve fotoğraflardan takip ettiğim doğal güzellikleri kendi gözümle görmek harika bir deneyimdi. Bu deneyimlerden biri de Avrupa’nın en büyük şehir parklarından biri olan Phoeniz Park‘ı ziyaret edip geyikleri görmekti.

İrlanda’ya Geleceklere Tavsiyeler

Okul sonrası Meetup uygulamasını kullanarak kendinize uygun olan aktivitelere katılabilirsiniz. Çekinmeyin ve sosyalleşin.

Benim İrlanda maceram bu şekildeydi. İrlanda’ya geleceklere ve gelmek isteyenlere bol şans!!

İlginizi Çekebilir

Menü