Eğitim İrlanda Öğrencilerine Çiğköfte Partisi- Dublin

Eğitim İrlanda Dublin ofisimizde, öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterilen buluşmalarımızda sıra çiğköfte partisindeydi. Bu parti kapsamında hem birbirimizi daha yakından tanıdık hem de öğrencilerimizin İrlanda’da yalnız olmadıklarını birkez daha göstermiş olduk. Hadi gelin şimdi bu partinin nasıl geçtiğine bakalım!

1-Çiğköfte İkramı-Başlangıç

Türkiye’den uzak kalındı diye ,Türk lezzetlerinden uzak kalınamazdı. Bu durumu göz önünde bulundurarak, eğitimleri sırasında en çok Türk yemeklerini özleyen öğrencilerimiz için hiçbir ayrıntıyı atlamadık. Çiğköftesinden turşusuna ayranından acı biberine her şeyi, Eğitim İrlanda öğrencilerimiz için, özenle hazırladık.

  • Çiğköfteleri özenle yoğurarak usulüne uygun hale getirdik.

2-Müzik Dinletisi

Çiğköfte partisi olur da türkü olmaz mı?  Yemekler yenildikten sonra Aslı Stokes’in müthiş sesi eşliğinde, kulakların pasıda silinmiş oldu.

3-Bilgi Yarışması

İrlanda’yı en çok tanıyanın kazanacağı bilgi yarışması olan Kahott oyunu oynandı. Online olarak oynadığımız ve müthiş bir çekişme içerisinde geçen oyunda ilk üçe giren öğrencilerimizin ödüllerini de unutmadık.

  •  Birinci olan öğrencimize Furkan’a ödülünü verdik.

  • İkinci olan öğrencimiz Mustafa’ya ödülünü verdik.

  • Üçüncü olan öğrencimiz Oğuz Kaan’a ödülünü verdik.

4-Tatlı Zamanı-Kapanış

Çiğköfteler yenildi, müzik ziyafeti çekildi ve sonrasında oyun oynandı. En son olarak da tatlı ikramı ile öğrencilerimizin yüzündeki tebessümü bir kat daha arttırdığımızı düşünüyoruz.

Her zaman söylediğimiz gibi İrlanda’da yalnız değilsiniz!! Devamı gelecek olan diğer etkinliklerimizden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.

İlginizi Çekebilir

Menü