Eğitim İrlanda Youtube Kanalı

Eğitim İrlanda Youtube kanalımızda 2012 yılından beri hizmet vermekteyiz. Youtube kanalımız sayesinde, yurt dışı İngilizce dili eğitimini İrlanda’da sürdürmeyi düşünen kişilerin, İrlanda’da dil okulu bulma, İrlanda’da konaklamaİrlanda’da yaşam gibi daha bir çok konu hakkında merak ettikleri tüm detayları, danışmanlarımız, temsilcilerimiz ve zaman zaman da İrlanda’daki öğrencilerimizle birlikte videolara konu edip sizlerle paylaşıyoruz.

İşte Eğitim İrlanda Youtube kanalımızda en çok izlenen videolarımızdan birkaçı:

 

1) İrlanda Dil Okulu ve Çalışma

İrlanda’da dil okuluna gideyim hem de aynı zamanda İrlanda’da çalışayım diyorsanız bu videoda İrlanda’da work and study programı hakkında bütün bilmeniz gerekenleri sizler için hazırladık.
İrlanda’da dil okuluna gitmeyi düşünenlerin izlemesi gereken ilk ve en önemli video!

2) İrlanda Dil Okulu Hakkında Her Şey

İrlanda’da dil okulu araştırıyorsunuz ama İrlanda’da dil okulu koşullarını bilmiyor musunuz? O zaman, İrlanda’da dil okulu ve İrlanda’da dil eğitimi koşullarını içeren videomuz sizin için doğru adres.

3) İrlanda’da 1 Haftalık Market Alışverişi

İrlanda’ya dil okuluna gelecek arkadaşlara referans olması adına İrlanda’da en uygun marketlerden olan Lidl’da 1 haftalık market alışverişi yaptık. 1 haftalık market alışverişi için ne kadar para harcadık? Gelin bakalım…

4) İrlanda Dil Okulu, Vize Süreci ve Sosyal Hayat

İrlanda dil okulu araştıran arkadaşlarımız için Dublin’de dil okuluna devam eden öğrencilerimizden İlker Korkmaz ile röportaj gerçekleştirdik. İrlanda’da dil okulu araştırıyorsunuz ama İrlanda’da dil okullarının, sosyal yaşamın ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız, Delfin Dublin’de eğitimine devam eden öğrencimizle olan videomuz sizin için doğru adres.

5) İrlanda’da İlk Gün – İrlanda’da Telefon Fiyatları ve Hatları

İrlanda’da dil okulu için ya da İrlanda’da eğitim için İrlanda vizemi aldım ve İrlanda’da ilk günüm nasıl oluyor diye merak ediyorsanız İrlanda’da ilk günüm video listemiz sizin için doğru adres diyebiliriz. İrlanda’da ilk gününüzü sizler için bir oynatma listesi halinde yayınlayacağız. Bu videomuzda İrlanda’ya ilk adım attıktan sonra neler ile karşılaşacağınıza dair ufak bir giriş yaptık diyebiliriz.

 

6) İrlanda’da Yüksek Lisans

İrlanda’da yüksek lisans yapmak istiyorsunuz ama İrlanda yüksek lisans koşullarını mı bilmiyorsunuz? O zaman, Eğitim İrlanda olarak İrlanda eğitim ve İrlanda yüksek lisans koşullarını içeren videomuz sizin için doğru adres.

7) İrlanda’da Aile Yanı Konaklama

Türkiye’den gelecek öğrencilerin en çok merak ettiği sorulardan birisi de İrlanda’da konaklama diyebiliriz. İrlanda’da konaklayacağım ev nasıl olacak, aile yanı seçmek mantıklı mı, aileler nasıl oluyor?

Bu videomuzda İstanbul ofis danışmanlarımızdan Leyla Hanım’ın konakladığı aile ile bir video çektik, umarım size yardımcı olabilir.

İlginizi Çekebilir

Menü